lia circular top - black

aiayu
445,00 kr

let og skøn t-shirt uden ærmer

  • varenummer: 2474-black
  • kvalitet: 100% økologisk bomuld
Produktbeskrivelse

lia circular top fra danske aiayu er en løstsiddende tank top i en let og recirkuleret bomuldskvalitet. Toppen har en rund hals og et lige, boxy snit.

cirkulære styles fra aiayu produceres i Portugal af overskudsmateriale fra egen bomuldsproduktion. Kun rene mono-materialer af 100% naturlige fibre kan genanvendes med succes, og aiayu er stolte af, at deres materialer er så rene, at de kvalificerer sig til dette. På denne måde sikrer de, at de nye, luksuriøse garner af genanvendt materiale har lang holdbarhed, og kan bruges til at skabe nye produkter af allerhøjeste kvalitet

50% genanvendt bomuld, 50% økologisk bomuld, produceret i Europa.

Fremstillet i Portugal ved brug af restmaterialer fra vores egen bomuldsproduktion. Alle rester fra aiayus europæiske produktion bliver omhyggeligt samlet og sendt til deres jersey-leverandør, som omdanner det til genbrugt jerseygarn. Kun rene monomaterialer kan anvendes til genbrugsformål, hvilket skaber nye stoffer i høj kvalitet af eksisterende materiale. En 360 graders cirkulær bevægelse, som de er stolte af at være en del af.

Yderligere information
farveblack
kvalitet100% økologisk bomuld
leveringstid1-4 dage
vaskeanvisning30°
FremstillingslandPortugal