Tak for din interesse i nuvel studio

Velkommen til vores spændende og hyggelige nuvel studio univers.

Det har længe været en stor drøm for os begge i fællesskab at bygge en fysisk butik samt webshop med ekstra fokus på nærvær, hygge og god kvalitet.

Valget af Kerteminde som base for hele vores familien, har været helt i tråd med de stærke værdier vi ønsker både privat og på job, i et hyggeligt lokal samfund, tæt på vand og natur.

Vi har begge været i tøj branchen i mere end 25 år inden for både dame-herre samt børnetøj.

Alle vores leverandører er nøje udvalgt, ud fra det der er vigtigt for os - god kvalitet - fokus på at gøre det så bæredygtigt som muligt for den enkelte - at behandle hinanden med respekt, lige fra ide til produktion og ud til slutforbrugeren.

 

Hvorfor Nuvel :

Nuvel betyder ”godt”, men ofte med et forbehold, i vores tilfælde handler dette forbehold sig om at vi godt vil gøre det bedre og mere rigtigt i den branche der har bragt os sammen og har givet os så meget godt, der er heldigvis kommet mere fokus på at vi alle skal tænke os mere om, både hvad angår kvalitet - arbejdsforhold - miljø, bare for at nævne nogle af de vigtige punkter, det kan siges meget kort, køb bedre kvalitet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og på webshoppen.

Pas på dig selv, så du kan passe på dem du holder af 

 

Ann-Christin & Lars Lange