moa jacket loden - navy

aiayu
5.895,00 kr

uniform-inspireret uld jakke fra aiayu

  • varenummer: 0305-navy
  • kvalitet: 100% uld
Produktbeskrivelse

skøn uld jakke fra danske aiayu, Moa Jacket er en exceptionel jakke fremstillet af 100% Lodensteiner-uld i en tung og kompakt sammensætning, der er tætvævet for at opnå en vejrafvisende effekt på helt naturlig vis. Kort model i en klassisk, uniform-inspireret silhuet, der trækker på skræddersyede referencer. Designet med dybe forlommer, høj krave, synlige sømme, knaplukning og arkitektoniske ærmer med brede manchetter.

Lodensteiner er en luksuriøs kvalitet, der rummer en række særlige egenskaber, der er unikke for denne type uld. Ulden er vandskyende, vindtæt, åndbar, samt lugt- og flammehæmmende.

Designet med et oversize, uniform-inspireret snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

100% Lodensteiner-uld – en luksuriøs kvalitet, der rummer en række særlige egenskaber, der er unikke for denne type uld. Ulden er vandskyende, vindtæt, åndbar, samt lugt- og flammehæmmende. Et naturligt valg til kolde vinterdage.

Lodensteiner er nøje udviklet og produceret i Østrig. Uldfibret er tætvævet for at opnå en high-performance og vejrafvisende effekt på naturlig vis. Helt fra udvælgelsen af ulden til den forsigtige processering, bliver hver eneste jakke fremstillet med omhu og kærlighed – forankret i Lodensteiner-uldens stolte historie. Resultatet er produkter af allerhøjeste kvalitet og funktionalitet, som, hvis behandlet korrekt, kan holde hele livet, og gå i arv gennem generationer.

Yderligere information
farvenavy
kvalitet100% uld
leveringstid1-4 dage
vaskeanvisningrens
FremstillingslandRumænien