helen chain classic - navy

aiayu
2.295,00 kr

skøn clutch med messingkæde fra danske aiayu

  • varenummer: 1650-navy
  • kvalitet: 100% llama-uld
Produktbeskrivelse

aiayu bestseller helen chain classic en elegant clutch af luksuriøs lama-uld, fremstillet med kærlighed i Bolivia af de dygtigste håndstrikkere. helen chain classic fra danske aiayu er udført i en smuk, fleksibel boblestrik med hæklet top. Clutchen har praktiske detaljer såsom lynlåslukning og komplimenterende pull-tag med eksklusivt Aiayu-logo, samt en indvendig lomme med lynlås til ekstra opbevaring. Clutchen er desuden beklædt med blød bomuld indvendigt, som gør den nem at holde ren.

Som en helt ny detalje har Helen Chain Classic nu aftagelig messingkæde. På denne måde vælger du selv, om du vil forvandle din favorit-clutch til elegant skuldertaske, eller beholde den som den er - lige til at tage med under armen. 

Den opdaterede trimming på Aiayu's clutches produceres hos en samarbejdspartner, vi har stor tillid til. Fabrikken er dedikeret til social og miljømæssig ansvarlighed, og har af samme årsag investeret i nye systemer, som gør deres vandaftryk 95% mindre sammenlignet med branchestandarden. 

Yderligere information
FremstillingslandBolivia
leveringstid1-4 dage
vaskeanvisninghåndvask
kvalitet100% llama-uld
farvenavy