classic circular tee - salt

aiayu
495,00 kr

skøn klassisk tee fra aiayu

  • varenummer: 2363-salt
  • kvalitet: 50% recycle bomuld 50% økologisk bomuld
Produktbeskrivelse

Classic circular tee fra danske aiayu er en unisex T-shirt med en klassisk pasform, inspireret af klassiske herre T-shirts. Fremstillet i Europa af blødt, genanvendt og certificeret økologisk bomuldsjersey. T-shirten har rund hals og korte ærmer.

unisex styles fra danske aiayu er inspireret af klassiske herrestyles. Størrelse M svarer til en kvindestørrelse L og en herrestørrelse M.

Aiayu shared er et udvalg af unisex-styles, inspireret af delingens intimitet. Tidløse styles i vores rene signaturmaterialer, i en bredere størrelsesrange, der passer til alle og enhver.

50% genanvendt bomuld, 50% økologisk bomuld, produceret i Europa.

Fremstillet i Portugal ved brug af restmaterialer fra vores egen bomuldsproduktion. Alle rester fra vores europæiske produktion bliver omhyggeligt samlet og sendt til vores jersey-leverandør, som omdanner det til genbrugt jerseygarn. Kun rene monomaterialer kan anvendes til genbrugsformål, hvilket skaber nye stoffer i høj kvalitet af eksisterende materiale. En 360 graders cirkulær bevægelse, som vi er stolte af at være en del af.

Yderligere information
farvesalt
kvalitet50% recycle bomuld 50% økologisk bomuld
leveringstid1-4 dage
vaskeanvisning30°
FremstillingslandPortugal